O nás

Značka H_brand byla vytvořena za účelem probudit v lidech kreativního ducha a pocit originality, který zažijete při jeho nošení. Značka si zakládá na ekologii, rovnocennosti a nechce produkty zatěžovat planetu. Proto nabízí pouze produkty, které mají certifikaci GOTS (Global Organic Textile Standard). Více o GOTS (v angličtině).

Časem se určitě zaměříme i na další podobné certifikace.

Dalším prvkem značky H_brand je roznášet mezi lidi myšlenku „I přes to, že jsme všichni lidé, myslíme každý jinak, máme různé názory a pohledy na věc.“ Z toho důvodu na našich produktech je vždy půlka obrazu stejná (představuje problém, překážku, rozhodnutí, či jakýkoliv jiný důvod) a druhá půlka prázdná, určená k dodělání dle vás, vašeho názoru, vašeho pocitu a cítění. Chceme tak poukázat na to, že každý by měl mít prostor k vyjádření svého názoru a pohledu na věc.

První kolekce značky H_brand nese jméno Artbyou. jedná se o dvě zvířata. Lišku a Sovu

  • Liška má mocnou energii, dokáže se přizpůsobit každé situaci bez ohledu na okolnosti. Od oblastí drsné divočiny až po předměstí a průmyslové oblasti na severní polokouli. Liška nás učí o výhodách i nevýhodách být doopravdy úspěšný. Kdykoliv si vytvoříme na novém místě „domov“, ukazuje nám, že existují velké ztráty i výhry při našem hledání svého místa v životě. Učí nás chápat vztah k úspěchu – skutečného anebo pouze domnělého – a následně zahrnout do našeho života všechny související aspekty
  • SovaKdyž ve vizi před vámi stojí, nemůžete nic utajit před ní, ani před sebou.
    Sova je velký mág a čaroděj. Její pohled je statický a všeprostupující. Neřekne ani slovo, nemá výraz a přes to vždy můžeme vytušit, co nám říká. Přitom nás může pohlcovat pocit, že se nám směje. Je to proto, že je nám jasné, že Ví.

Někteří by se i přes to mohli ptát:„Jak tedy máme obraz dodělat, jak postupovat, je tento postup správný?“. Odpověď je vskutku jednoduchá. Všechny možnosti, které vás napadnou jsou správné. S oblečením si můžete dělat absolutně co chcete. Obrázek máte možnost černou fixou podle linky dodělat, můžete klidně lišku vystřihnout[pozn1] , bez problémů obrázek vyšijte, vybarvěte, hoďte na něj lepidlo se třpytkami, nebo s ním nedělejte vůbec nic, pokud se vám tak líbí. Možnosti jsou jednoduše nekonečné. 

pár jednoduchých typů z kolekce Artbyou:

 

== Poznámky ==
1 - jeden z mnoha nápadů přítelkyně zakladatele značky h_brand

 

Zpět do obchodu